fbpx
  • Eredeti japán mestermű - OHCO M.8 masszázsfotel

Az OHCO-ról

Japánban a kiválóság és a magas színvonal nem egy állandó dolog, hanem egy folyamatos fejlődés, fáradhatatlan törekvés a tökéletes felé. Az OHCO kiemelt figyelmet fordít a legapróbb részletekre is a masszázsfotelek kidolgozása során. Ezért minden M.8-as masszázsfotel japánban készül. Ez az OHCO küldetése: összehangolni a kifinomult eleganciát a mérnöki tökéletességgel – minden masszázsfotelükben.

Portfóliónkban az OHCO vállalat legnépszerűbb masszázsfotele, az M.8-as modell érhető el.

Eredeti japán luxus technológia

Hagyja, hogy az OHCO M.8 teljesen ellazítsa! A masszázsfotelben alkalmazott Sens8 4 D-s masszírozó technológia az egyik legmodernebb japán fejlesztés. A fotelt kialakítása során úgy tervezték, hogy a legapróbb részletekig utánozza egy masszázsterapeuta minden mozdulatát. Így tényleg olyan érzése lesz, mintha egy szakképzett japán masszőr kezei között lenne.

Ahogy a legtöbb luxus masszázsfotelünkben, az M.8-ban is megtalálhatjuk a Zéró gravitációs pozíciót, mely a testről levéve a rá nehezedő nyomást, szinte lebegő érzést keltve kényezteti izmait. A masszírozó fotel mindkét oldalán az oldalrész egyetlen gombnyomással kinyitható, így idősebbek számára is könnyű a be-illetve kiszállás a fotelből. Teljes testmasszázsa teljes test hőterápiával párosul, így minden porcikáját átmelegíti, és ellazítja izomzatát.

Beépített aromaterápiája és levegő ionizáló funkciója segítségével pedig teljesen ellazítja az érzékeit is. Nem csak a karját, a hátát és lábait kényezteti, hanem nyakmasszázsa is páratlan. Görgős és légpárnás kombinált masszázzsal ejti rabul nap mint nap.

Győződjön meg róla Ön is, hogy alig 30 perc alatt testben és lélekben is megújul!

Elegáns megjelenés, helytakarékos kialakítással

Az OHCO masszázsfotele LED megvilágítással teszi még hangulatosabbá a megjelenést és dobja fel otthona enteriőrjét. Lenyűgöző prémium megjelenése mellett helytakarékos is. Elég mindössze 16 cm-re elhelyeznie a faltól. Ennyi plusz helyre van szüksége a masszírozó fotelnek a Zéró gravitációs pozícióba dőléskor.

Szeretné élőben megtekinteni a legújabb luxus fotelünket?

Különleges élményt szállítunk otthonába

A shiatsu masszázs, a letisztult elegancia és a japán mérnöki precizitás találkozásából született ez a masszázsfotel. Így biztos lehet abban, hogy az általa nyújtott masszázsélmény igazi prémium kényeztetés lesz. Az OHCO M.8 nem egy átlagos masszázsfotel. Sokkal több ennél. Naponta 20-30 perces használatával teste teljesen felfrissül és elméje is feltöltődik.

Tegye próbára budai bemutatótermünkben és rendelje meg az OHCO M.8 csúcstechnológiás japán masszázsfotelét 3.795.000-ért!

Technikai információk

Távirányító:Vezetékes
Testhelyzet beállítás:Távirányítóval
Terhelhetőség:120 kg, 195 cm magasságig
Helytakarékos kialakítás:153x92x125cm, Zéró gravitációs pozícióban: 196x92x92cm
Színek:Pearl (gyöngyház), Midnight (fekete), Bordeaux (bordó)
Garancia:3 év (akár 5 év kiterjesztett garancia)
Programok:14 automata és 9 manuálisan állítható
Görgős, fűthető talpmasszázs:Van
Teljes, fűtött testmasszázs:Van
Kompressziós masszázs a lábfejeken és a vádlin:Van
Aromaterápia:Van
Ionizáló légszűrőVan
Speciális kar- és nyakmasszázs:Van