fbpx
  • Zengineered™ for Comfort – A Panasonic masszázsfotel egyedülálló világa

    Panasonic masszázsfotel slide

A Panasonic masszázsfotelek történetéről

A világszerte ismert Panasonic Corporation a háztartási gépektől a szórakoztatóelektronikai készülékekig számtalan termék gyártásával foglalkozik. Az első masszázsfotelt 1969-ben dobták piacra. Az elmúlt 50 évben folyamatosan fejlesztették a technológiát azzal a céllal, hogy minél inkább emberi érintéshez hasonlító masszázsélményt és teljes felfrissülést tudjanak átadni a fogyasztóknak.

Ismerje meg elérhető modellünket!

A Panasonic mérnökei az évek során professzionális masszőrökkel együttműködve fejlesztették ki a Real Pro Ultra  masszírozó technológiát. Ennek segítségével az összes új generációs Panasonic masszázsfotel képes észlelni az izmokban levő feszültség változását, és ehhez igazítva növelni vagy csökkenteni az alkalmazott masszázs erősségét. A technológia képes továbbá teljes testfelmérésre is, ami során egy virtuális térképet készít a hátról és így a gerinc vonalához tudja igazítani a masszírozó görgők működését. A teljesen személyre szabható masszázs az emberi kéz által végzett masszázs mozdulatait követi, valamint annak melegségét és érzetét nyújtja.

  • Meleg masszázsfejek

  • Emberi kéz érzete

  • Teljes testfelmérés

Tudjon meg többet a kínálatunkban megtalálható Panasonic masszázsfotelről!

A Panasonic víziója

A Panasonic filozófiája, hogy termékeikkel többet adjanak, mint egy egyszerű otthoni masszírozó fotel. Úgy tartják, hogy ezek segítségével a megfáradt vásárló képes zen állapotba – vagy legalábbis zen közeli állapotba – kerülni. Ennek nyomán született meg a „Zengineered™” kifejezés, melynek lényege, hogy az ősi holisztikus technikákat a mai technológiákkal keveredve hasznosítják.

A Panasonic masszázsfotel tervezése során az ősi japán kultúra sajátosságait, valamint meditációs technikákat is szem előtt tartanak.

Panasonic masszázsfotel beállítás

Élje át a Panasonic masszázsfotel nyújtotta valódi nyugalmat!

Miután helyet foglalt az Ön által választott Panasonic masszázsfotelben, megkezdődhet a pihentető utazás. Első lépésként a beépített nyomásmérő szenzorok teljes testfelmérést végeznek, és beazonosítják az akupresszúrás pontokat, valamint a feszült, fájó területeket. A felmérés kevesebb, mint fél percet vesz igénybe. Az így elkészült elemzés alapján a masszázsfotelekben alkalmazott technológia a legideálisabb masszírozási kombinációt állítja össze az Ön számára.