fbpx
  • Stresszoldás masszázsfotel használatával, akár mindennap

A stressz folyamatos feszültség vagy idegesség, amely a szervezet válaszreakciója egy vagy több tartós negatív ingerre. A stressznek nem csak pszichés megnyilvánulásai vannak, hanem a test működésére is hatást gyakorol. Sokszor akkorát, ami már súlyos betegségek kialakulását idézheti elő.

Azzal mindenki tisztában van, hogy a stresszt elsősorban bizonyos testtájakon érzékeljük. De azt talán kevesen gondolnák, hogy milyen kiterjedten hat a szervezetre, és hány szerv működése változik meg a megjelenésére. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy a stresszt akár a csontjainkban is érezhetjük. A masszázs tökéletes kiegészítője a stresszkezelésnek és prevenciójának.

A legtöbb prémium masszázsfotel már olyan érzést kelt használat közben, mintha emberi kezek végeznék a masszázst. A légpárnás ujjnyomásos technológiának köszönhetően a masszírozó fotel a fejünktől egészen a lábfejünkig valódi kezek érintését utánozva masszíroz át bennünket. Egy masszázsfotelben helyet foglalva már 20-30 perc elteltével érezhetjük annak pozitív hatásait: a derék-és hátfájdalom jelentősen csökken, testünk pedig teljes mértékben ellazul és feltöltődik. Ezen túl a masszázs javítja a keringést, valamint csökkenti az izomfájdalmak és gyulladások kialakulásának valószínűségét. A masszírozó fotelek célja az is, hogy hozzásegítsék az embereket a pihenéshez és egészségük megőrzéséhez, ezáltal pedig még inkább aktív életet tudjanak élni, akár idős korukban is.  Próbálja ki Ön is nálunk, díjmentesen!

  • Prémium választás

  • Otthona biztonságában

Jöjjön el bemutatótermünkbe és próbálja ki díjmentesen!