fbpx
  • A Cozzia újabb különlegessége: intelligens szenzoros állapotfelmérés

    Masszázsfotel bemutatóterem Budán

A Cozzia Qi Sensor

A Cozzia Qi SE a márka teljes portfóliójának legkedveltebb darabja, mely a legmodernebb technológiákkal felkészítve elégíti ki az Ön igényeit. Ez nem csak egy egyszerű masszázsfotel, sokkal inkább egy relaxáló központ, ahová elvonulhat a világ elől és teljesen kikapcsolódhat.

A Cozzia Qi Sensor intelligens masszázsfotel kialakításának köszönhetően a teljes testet masszírozza, a nyaktól egészen a talpakig ellazítja testrészeit. A masszázs légpárnákkal és görgőkkel történik, mely mellett az akupunktúrás pontok fűtésével – hőterápiás kezeléssel teszi tökéletessé az élményt. A 4D Human-like Vario Motion görgőmechanikának köszönhetően úgy fogja érezni, mintha egy profi masszőr kezei végeznék a kezelést.

AI alapú szenzorok az új Cozziában

Az egyik legújabb fejlesztés a Cozzia-nál a szenzoros technológia. Segítségével a masszázsfotel képes felmérni az Ön stressz és feszültségi szintjét. A PPG technológia segítségével elég a kezébe vennie a szenzort és megméri a szívverését és stressz szintjét. A GSR Control szenzor használatával pedig biológiai információs visszajelzést kap a masszírozó fotel arról, hogy Ön milyen érzelmi állapotban van a használatakor. Szintén méri a vér oxigén szintjét, és ezen információk összegyűjtése után ajánlja fel a legmegfelelőbb masszázsprogramot.

Keresse a Cozzia masszázsfoteleket, Magyarországon csak nálunk!

  • Prémium választás

  • Otthona biztonságában

Jöjjön el bemutatótermünkbe és próbálja ki díjmentesen!