fbpx
  • Masszírozó fotel használata gyermekeknek

Nemcsak a felnőtteknek, de a gyermekeknek is szüksége van masszázsra. A masszázs bizonyítottan jótékony hatással van a szervezetre, így természetesen a gyermekek szervezetésre is. Hatására mind szellemileg, mind fizikailag kiegyensúlyozottabbá válnak. Amellett, hogy a masszázs minden szerv működésére kedvezően hat, a masszírozott gyermekek mindennapjaiban is helyet kap ez az ősi gyógymód, melyet felnőttkorban sem hagynak el. Masszázsfoteleink az egészséges gyermekek számára is nyugodtan használhatóak, 10-12 éves kortól. Fontos, hogy a masszázsfotel ahogy a felnőttek esetében, úgy a gyermekeknél is megfelelően be legyen állítva testi adottságaikhoz!

Tökéletes masszázsélmény kicsiknek és nagyoknak

A gyengéd masszázs, mint amit az Osaka Aura, vagy az OHCO M.8 kínál, segítenek stimulálni a vérkeringést, ezzel javítva a koncentrációt és az immunrendszert. A gyerek légzése mélyebbé válik, segítjük az emésztést, az izmok ellazítását és felfrissítését.

A masszázs különleges, gyengéd érintések segítségével történik: a nyomáspontokra koncentrálva a meridiánok mentén segít stimulálni az izmokat, inakat és ízületeket – ezáltal felszabadítva mindenfajta elzáródást amelyek a testben keletkeztek. Így a gyermekek is átélhetik a testi-lelki felfrissülést, otthonukban.

Próbálják ki személyesen masszázsfoteleinket, jöjjenek el budai bemutatótermünkbe!

  • Prémium minőség

  • Díjnyertes technológiák

Szaktanácsadóink várják Önt japán masszázsfotelekkel bemutatótermünkben!