fbpx
  • Legújabb japán különlegességünk: OHCO M.8

Mindig azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb masszázsfoteleket kínáljuk az ügyfeleinknek. Ez 2021-ben sem lesz másképp! Ugyanis már két új luxus masszázsfotelünk szállítmánya tart Japánból kis hazánkba, hogy elkényeztesse érzékeit, és a legkülönlegesebb masszázsélményt nyújtsa Önnek mindennap otthonában. Az egyik eredeti japán fotelünket szeretnénk most bemutatni, ami már kipróbálható bemutatótermünkben! Ez pedig nem más, mint az OHCO M.8-as kifinomult mechanikás masszírozó fotel. Japánban a kiválóság és a magas színvonal nem egy állandó dolog, hanem egy folyamatos fejlődés, fáradhatatlan törekvés a tökéletes felé. Az OHCO kiemelt figyelmet fordít a legapróbb részletekre is a masszázsfotelek kidolgozása során. Ezért minden M.8-as masszázsfotel japánban készül. Ez az OHCO küldetése: összehangolni a kifinomult eleganciát a mérnöki tökéletességgel – minden masszázsfotelükben.

Kifinomult japán luxus, mérnöki precizitással

Hagyja, hogy az OHCO M.8 teljesen ellazítsa! A masszázsfotelben alkalmazott Sens8 4 D-s masszírozó technológia az egyik legmodernebb japán fejlesztés. A fotelt kialakítása során úgy tervezték, hogy a legapróbb részletekig utánozza egy masszázsterapeuta minden mozdulatát. Így tényleg olyan érzése lesz, mintha egy szakképzett japán masszőr kezei között lenne. Ahogy a legtöbb luxus masszázsfotelünkben, az M.8-ban is megtalálhatjuk a Zéró gravitációs pozíciót, mely a testről levéve a rá nehezedő nyomást, szinte lebegő érzést keltve kényezteti izmait. A masszírozó fotel mindkét oldalán az oldalrész egyetlen gombnyomással kinyitható, így idősebbek számára is könnyű a be-illetve kiszállás a fotelből. Teljes testmasszázsa teljes test hőterápiával párosul, így minden porcikáját átmelegíti, és ellazítja izomzatát.

Beépített aromaterápiája és levegő ionizáló funkciója segítségével pedig teljesen ellazítja az érzékeit is. Nem csak a karját, a hátát és lábait kényezteti, hanem nyakmasszázsa is páratlan. Görgős és légpárnás kombinált masszázzsal ejti rabul nap mint nap…Próbálja ki személyesen, Magyarországon csak nálunk!

  • Japán precizitás

  • Kifinomult elegancia

Jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg az igazi japán minőségű kényeztetést!