fbpx
  • Ismerje meg a legtöbbet eladott masszázsfotelünket!

Igazán kényeztető masszázsélményt biztosító masszázsfotelt keres? Akkor megtalálta! Az Osaka Aura masszázsfotel intelligens, mechanikus masszírozó kezeket utánozva folyamatosan gyűjti az információkat a testről. Innovatív mechanikájával professzionálisan helyettesíti a masszőr által végzett masszírozó mozdulatokat a többdimenziós, sztereó masszázsélmény segítségével.

A mérnöki munkával kombinált technológia a szuper hosszú, “SL” alakot ábrázoló, ívelt gerincvonalat analizálja, így a masszázst 135 cm hosszan élvezeti. A masszázsgörgők így a fejétől egészen a lábáig elérnek, és végigmasszírozzák a test csigolyáinak “S” alakú görbéjét. Segít elérni a gerinc teljes ellazulását és enyhíti a feszült izmokat.

Teljes testmasszázs a Genesistől

Szénszálas, 40 ℃ – 50 ℃-os infravörös fűtéssel gondoskodik  a hát melegítéséről, mely felmelegíti testét és enyhítheti a hátfájását. A kibocsájtott infravörös hullámhossz megegyezik emberi test hullámhosszával, így az energia felszívódhat sejtjeiben, amely képes aktiválni a sejteket és elősegíti az anyagcserét. A talpán is olyan speciális területeket masszíroz át, mint például a Yongquan akupunktúrás pontok.

Az intelligens masszázs segítségével úgy masszírozza át a masszírozó fotel az izmait, mintha profi masszőr tenné. Nem csak az érzés olyan, de az alkalmazott technikák is, mint ujjnyomás, gyúrás, döngölés, és gyúró-döngölő mozdulatok. Az Osaka Aura masszázsfotel mechanikus kezei  hatékony masszírozást biztosítanak mind a nyaki, mind az ágyéki csigolyákra, végig a gerince mentén. Ez a mechanika garantálja, hogy háta a megfelelő erősségű masszázst kapja, mely felfrissíti és ellazítja, csakúgy, mintha valódi masszőrnél járt volna.

  • Kényelmes és helytakarékos

  • Zero Gravity pozíció

Tegye próbára új Osaka Aura luxus masszázsfotelt, mely négyféle színkombinációban érhető el!