fbpx
  • Újdonság: Osaka Energy masszázsfotel - shiatsu vádli masszázzsal

Újdonság: shiatsu vádli gyúrás – megérkezett az új Osaka Energy!

Valami igazán különleges újdonságot keres? Az Osaka Energy masszázsfotel már shiatsu vádli gyúrásra is képes, mellyel teljesen ellazítja és átdolgozza fáradt lábizmait! Innovatív mechanikájával professzionálisan helyettesíti a masszőr által végzett masszírozó mozdulatokat a többdimenziós, sztereó masszázsélmény segítségével.

A masszázsfotelek tervezésekor fontos szempont a helytakarékos kialakítás, melyben az Osaka Energy masszázsfotel élen jár: a Zero Space technológiának köszönhetően elég mindössze 5 cm-es helyet hagynia a fal mellett. Így amikor megtervezi, hogy hol foglaljon majd helyet otthonában a masszázsfotel, nem lesz szüksége nagy tárolási felületre.

Próbálja ki bemutatótermünkben és élje át az igazi luxus masszázsélményt az új Energy masszázsfotelben!

Helytakarékos kidolgozás és letisztult dizájn

  • Zero Space technológia

    A masszázsfotelek tervezésekor fontos szempont a helytakarékos kialakítás, melyben az Osaka Energy élen jár: a Zero Space technológiának köszönhetően elég mindössze 5 cm-es helyet hagynia a fal mellett. Szükség esetén a masszázsfotel automatikusan előre csúsztatja magát – például a Zero Gravity pozícióhoz. Ilyenkor 22 cm-t csúszik előre a masszázsfotel.

  • Relaxáló légpárnás masszázs

    Az Energy masszázsfotel a biomechanika, az ergonómia és a modellezett fizikoterápia segítségével az emberi csontváz jellemzőit veszi figyelembe, kombinálja, és hosszabb ívelt pályájú masszázst biztosít, összesen 28 légpárnával. Ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen a masszírozó fotel mindennap segít megőrizni az egészségét és támogatja aktivitását.

Osaka Energy intelligens shiatsu vádli masszázzsal

Speciális fejlesztés a precíz, alapos masszázsélményért

Az intelligens masszázs segítségével úgy masszírozza át a masszírozó fotel az izmait, mintha profi masszőr tenné. Nem csak az érzés olyan, de az alkalmazott technikák is, mint ujjnyomás, gyúrás, döngölés, és gyúró-döngölő mozdulatok. Az Osaka Energy masszázsfotel mechanikus kezei  hatékony masszírozást biztosítanak mind a nyaki, mind az ágyéki csigolyákra, végig a gerince mentén. Ez a mechanika garantálja, hogy háta a megfelelő erősségű masszázst kapja, mely felfrissíti és ellazítja, csakúgy, mintha valódi masszőrnél járt volna.

Különleges ajánlat! Próbálja ki és rendelje meg az Osaka Energy masszázsfotelt 999.990 Ft helyett

 750.000 Ft-ért, 3 év garanciával!