fbpx
  • Osaki masszázsfotelek az Ön szolgálatában

A masszázsfotel termékkínálatáról messze földön híres Osaki márka a TITAN World LLC vállalat részeként működik. A TITAN World a világ egyik legnagyobb masszírozó készülékeket és fitness gépeket gyártó és értékesítő vállalata, melynek termékeit Európában és a tengerentúlon is számos országban használják. Egy masszázsfotel vásárlása komoly beruházást jelent. Ám amennyiben Ön krónikus fájdalmak vagy relaxálás céljából rendszeresen jár masszőrhöz, hosszú távon sokszorosan megtérül az ára, sőt, még spórolhat is vele!
Egy Osaki masszázsfotelben helyet foglalva már 20 perc elteltével érezheti annak pozitív hatásait: a derék-és hátfájdalom jelentősen csökken, Ön pedig teljes mértékben ellazul és feltöltődik. Ezen túl a masszázs javítja a keringést, valamint csökkenti az izomfájdalmak és gyulladások kialakulásának valószínűségét.

Használja ki jótékony hatásait bármikor, otthona kényelmében!

Miután az Osaki vállalat a TITAN World zászlaja alatt működik, mely az egészségmegőrzés területén számos terméket gyárt, a masszázsfotelek tervezése is széles körű és mély tudásra épül. Az Osaki masszírozó fotel kifejezetten ajánlott derék-és hátfájdalmak esetén, valamint álló munkát végzők számára a végtagok masszírozása végett. A legnépszerűbb Osaki masszázsfotelek közé tartozik az Osaki Pro Master, mely kifejezetten derék-és hátfájdalmak kezelésére lett tervezve. Lazuljon el a hosszú nap végén a masszázsfotelben és szabaduljon meg az ülőmunka miatti fájdalmaktól! Másik kedvenc Osaki masszírozó fotelünk az Osaki Aura mechanikus kezei hatékony masszírozást biztosítanak mind a nyaki, mind az ágyéki csigolyáknak, végig a gerince mentén. Felfrissíti és ellazítja, akár egy valódi masszőr. Nézzen szét teljes Osaki kínálatunkban!

Keresse az Osaki masszázsfoteleket, jöjjön el budai bemutatótermünkbe!

  • Japán technológia

  • Próbálja ki személyesen!

Szaktanácsadóink várják Önt bemutatótermünkben!