• Cozzia QI SE – A masszázsfotel, mely egyesíti a kényelmet és a dizájnt

    Cozzia masszázsfotel aloldal slide

A Cozziáról

A Cozzia USA több mint tíz éves múltra visszatekintő, kaliforniai székhelyű vállalat. A luxus masszírozó fotel kollekciójáról ismert cég fő célkitűzése az egészség megőrzése és javítása, valamint a komfort fokozása. Termékeik tervezésekor az innovatív megoldások mellett az attraktív és modern designt, illetve a kiváló minőséget veszik figyelembe.

Kínálatunkban a vállalat legnépszerűbb masszázsfoteltípusa, a Cozzia Qi SE érhető el.

Teljes testmasszázs személyre szabottan

A Cozzia Qi SE kialakításának köszönhetően a teljes testet masszírozza, a nyaktól egészen a talpakig ellazítja a testet. A masszázs légpárnákkal és görgőkkel történik, mely mellett az akupunktúrás pontok fűtésével hőterápiás kezeléssel teszi tökéletessé az élményt. A 4D Human-like Vario Motion görgőmechanikának köszönhetően Ön úgy fogja érezni, mintha egy profi masszőr kezei végeznék a kezelést.

A masszírozó fotel pozícióját a jobb karfában levő beépített gombok segítségével tudja beállítani, itt érheti el a Zero Gravity pozíciót is: az egyensúlyi pozíció beállításával teste súlytalan állapotba kerül. Ebben a dőlésszögben javul a véráramlás, valamint a gerinc tehermentesítésével az izomzat és a test is könnyebben lazul el.

A személyre szabott tökéletes masszázsélmény elérése érdekében válassza a 15 automata program egyikét! Ennek során a masszázsfotel pontos testelemzést végez, mely alapján teljes mértékben az Ön számára megfelelő masszázst alkalmazza. A választott programnak megfelelően 5 fokozat és 6 különböző masszázstípus érhető el.

A masszázsfotelben ülve ellazíthatja az egész napos rohanásban megfáradt lábait. A fűtött térdterápia kellemes kompressziós masszázzsal kényezteti egész vádliját és lábfejét, a görgős talpmasszázs pedig új életre kelti lábát.

Győződjön meg róla Ön is, hogy alig 30 perc alatt testben és lélekben is megújul!

Triple Black és Pearl White Design helytakarékos kialakítással

A Cozzia Qi SE masszírozó fotel technológiai felszereltsége mellett megjelenésre sem utolsó! Az elegáns, tripla fekete vagy gyöngyház fehér borítással ellátott külső a luxus érzetét kölcsönzi az egész helyiségnek, praktikus kialakítása végett pedig elég mindössze 15 cm-re helyeznie a faltól.

Még többet szeretne tudni? Látogasson el a Cozzia.hu oldalra!

Extra funkciók

A masszázsélmény mellett a Cozzia Qi SE masszázsfotel további kényeztető funkciókkal is bír, melyek még magasabb szintre emelik a pihenést. A beépített színterápiás eszköz 7 választható színnel és beépített Bluetooth hangszórókkal nyugtatja lelkét és elméjét, miközben teste kényelméről a beállított masszírozó program gondoskodik.

Rendelje meg a Cozzia csúcstechnológiás masszázsfoteljét kedvezményes áron!

2.100.000 Ft helyett 1.849.000 Ft-ért

Technikai információk

TávirányítóVezetékes, érintőképernyős
Testhelyzet beállításKarfában található gombokkal
Terhelhetőség120 kg, 200 cm magasságig
Helytakarékos kialakítás158 × 121 × 84 cm
SzínekTriple black, bézs
Garancia3 év (akár 5 év kiterjesztett garancia)
15 automata program6 egyedi masszázstechnika, 5 intenzitási fokozat
Görgős talpmasszázsVan
Kétféle shiatsu lábmasszázsVan
Kompressziós masszázs a lábfejeken és a vádlinVan