fbpx
  • Világújdonság: Cozzia QI Sensor – intelligens masszázsfotel, mely egyesíti a kényelmet és a dizájnt

    Cozzia masszázsfotel aloldal slide

A Cozziáról

A Cozzia USA több mint tíz éves múltra visszatekintő, kaliforniai székhelyű vállalat. A luxus masszírozó fotel kollekciójáról ismert cég fő célkitűzése az egészség megőrzése és javítása, valamint a komfort fokozása. Masszázsfoteleik tervezésekor az innovatív megoldások mellett az attraktív és modern dizájnt, illetve a kiváló minőséget veszik figyelembe.

Kínálatunkban a vállalat legnépszerűbb masszázsfotel típusa, a 6. generációs motorral ellátott szenzoros Cozzia Qi Sensor intelligens masszírozó fotel érhető el.

Győződjön meg róla Ön is, hogy alig 30 perc alatt testben és lélekben is megújul!

Extra funkciók

A masszázsélmény mellett a Cozzia Qi Sensor masszázsfotel további kényeztető funkciókkal is bír, melyek még magasabb szintre emelik a pihenést. A beépített színterápiás eszköz 7 választható színnel és beépített Bluetooth hangszórókkal nyugtatja lelkét és elméjét, miközben teste kényelméről a beállított masszírozó program gondoskodik.

Triple Black és Pearl White Design helytakarékos kialakítással

A Cozzia Qi Sensor intelligens masszírozó fotel technológiai felszereltsége mellett megjelenésre sem utolsó! Az elegáns, tripla fekete vagy gyöngyház fehér borítással ellátott külső a luxus érzetét kölcsönzi az egész helyiségnek, praktikus kialakítása végett pedig elég mindössze 15 cm-re helyeznie a faltól.

Még többet szeretne tudni? Látogasson el a Cozzia.hu oldalra!

AI alapú szenzorok

Az egyik legújabb fejlesztés a Cozzia-nál a szenzoros technológia. Segítségével a masszázsfotel képes felmérni az Ön stressz és feszültségi szintjét. A PPG technológia segítségével elég a kezébe vennie a szenzort és megméri a szívverését és stressz szintjét. A GSR Control szenzor használatával pedig biológiai információs visszajelzést kap a masszírozó fotel arról, hogy Ön milyen érzelmi állapotban van a használatakor. Szintén méri a vér oxigén szintjét, és ezen információk összegyűjtése után ajánlja fel a legmegfelelőbb masszázsprogramot.

Cozzia masszázsfotelünk szenzoros változatban érhető el, 2.300.000 Ft helyett 2.199.000 Ft-ért! Látogasson el hozzánk és próbálja ki személyesen újdonságunkat!

Technikai információk

Távirányító:Vezetékes, érintőképernyős
Testhelyzet beállítás:Karfában található gombokkal
Terhelhetőség:120 kg, 200 cm magasságig
Helytakarékos kialakítás:158 × 121 × 84 cm
Színek:Triple black, bézs
Garancia:3 év (akár 5 év kiterjesztett garancia)
15 automata program:6 egyedi masszázstechnika, 5 intenzitási fokozat
Görgős talpmasszázs:Van
Kétféle shiatsu lábmasszázs:Van
Kompressziós masszázs a lábfejeken és a vádlin:Van