fbpx
  • Genesis Icon masszázsfotel - kényeztető masszázsélmény

A Genesisről

A Genesis masszázsfotelek a Masszázsfotel.hu kínálatának legújabb ékkövei. A luxus masszírozó fotel fő célja a komfort fokozása és a masszázsélmény maximalizálása. A masszázsfotelek tervezésekor az innovatív megoldások mellett az attraktív és modern dizájnt, illetve a kiváló minőséget vesszük figyelembe. Ezt képviseli a Genesis Icon masszírozó fotel.

Kínálatunkban mostantól már elérhetőek a Genesis professzionális, prémium masszírozó fotelei!

Genesis: automata és manuális programokkal

Automata üzemmódban 6 automatikus masszázsprogram választható
• Fáradtság feloldása
• Felépülés és rekreáció
• Pihentetés és lazulás
• Mély Shiatsu masszázs
• Gyengéd gyúrás
• Nyújtás és relaxáció

Miért válassza a Genesis Icon masszázsfotelt?

Vádli shiatsuBluetooth hangszórókTeljes testmasszázs
Hát, derék és lábfűtésZero Gravity pozícióMagyar nyelvű kezelőfelület
30 féle kézi masszázsprogram13 féle légpárnás masszázsOkos érintőképernyő
Helytakarékos kialakítás7 féle masszázserősségProfi nyakmasszázs

Teljes testmasszázs a Genesistől

A Genesis intelligens masszázsfotel kialakításának köszönhetően a teljes testet masszírozza, a nyaktól egészen a talpakig ellazítja testrészeit. A masszázs légpárnákkal és görgőkkel történik, mely mellett hőterápiás kezeléssel teszi tökéletessé az élményt. Görgőmechanikának köszönhetően úgy fogja érezni, mintha egy profi masszőr kezei végeznék a kezelést.

A masszírozó fotel pozícióját a magyar nyelvű kezelőfelület segítségével tudja beállítani, itt érheti el a Zero Gravity pozíciót is: az egyensúlyi pozíció beállításával teste súlytalan állapotba kerül. Ebben a dőlésszögben javul a véráramlás, valamint a gerinc tehermentesítésével az izomzat és a test is könnyebben lazul el.

A személyre szabott tökéletes masszázsélmény elérése érdekében válassza a 6 automata, vagy a 30 féle kézi masszázsprogram egyikét! Ennek során a masszázsfotel pontos testelemzést végez, mely alapján teljes mértékben az Ön számára megfelelő masszázst alkalmazza. A választott programnak megfelelően 13 fajta légmasszázs és 7 féle erősségű különböző masszázstípus érhető el.

A masszázsfotelben ülve ellazíthatja a shiatsu vádlimasszázzsal az egész napos rohanásban megfáradt lábait. A fűtött lábterápia kellemes kompressziós masszázzsal kényezteti egész vádliját és lábfejét, a görgős talpmasszázs pedig új életre kelti lábát.

Extra funkciók: vádli shiatsu lábmasszázs

A masszázsélmény mellett a Genesis masszázsfotel további kényeztető funkciókkal is bír, melyek még magasabb szintre emelik a pihenést. A beépített shiatsu lábmasszázs 3D funkció segít lábai teljes ellazulásában egy fárasztó nap után. Vádlijait görgős és légpárnás masszázzsal kényezteti, miközben teste kényelméről a beállított masszírozó program gondoskodik.

Technikai információk

Távirányító:Vezetékes, érintőképernyős
Testhelyzet beállítás:Karfában található gombokkal
Terhelhetőség:kb. 130 kg, 190 cm magasságig
Helytakarékos kialakítás:160×81×119cm (Fektetett méretben: 194x81x108cm)
Elérhető szín:bézs
Garancia:3 év
15 automata program:6 egyedi masszázstechnika, 7 intenzitási fokozat
Görgős talpmasszázs:Van
Shiatsu vádli és lábmasszázs:Van
Kompressziós masszázs a lábfejeken és a vádlin:Van