fbpx
  • Genesis Icon masszázsfotel - kényeztető masszázsélmény

A Genesisről

A Genesis masszázsfotelek a Masszázsfotel.hu kínálatának legújabb ékkövei. A luxus masszírozó fotel fő célja a komfort fokozása és a masszázsélmény maximalizálása. A masszázsfotel tervezésekor az innovatív megoldások mellett az attraktív és modern dizájnt, illetve a kiváló minőséget helyezzük előtérbe. Ezt képviseli a Genesis Icon masszírozó fotel.

Kínálatunkban mostantól már elérhetőek a Genesis professzionális, prémium masszírozó fotelei!

Genesis: automata és manuális programokkal

Automata üzemmódban 6 automatikus masszázsprogram választható
• Fáradtság feloldása
• Felépülés és rekreáció
• Pihentetés és lazulás
• Mély Shiatsu masszázs
• Gyengéd gyúrás
• Nyújtás és relaxáció

Miért válassza a Genesis Icon masszázsfotelt?

Talp és vádli shiatsuBluetooth hangszórókTeljes testmasszázs
Hát, derék és lábfűtésZero Gravity pozícióMagyar nyelvű kezelőfelület
30 féle kézi masszázsprogram13 féle légpárnás masszázsOkos érintőképernyő
Helytakarékos kialakítás7 féle masszázserősségProfi nyakmasszázs
84 légpárnaCsavarás és nyújtásGerincdiagnosztika

Teljes testmasszázs a Genesistől

A Genesis intelligens masszázsfotel kialakításának köszönhetően a teljes testet masszírozza, a nyaktól egészen a talpakig ellazítja testrészeit. A masszázs légpárnákkal és görgőkkel történik, mely mellett hőterápiás kezeléssel teszi tökéletessé az élményt. Görgőmechanikának köszönhetően úgy fogja érezni, mintha egy profi masszőr kezei végeznék a kezelést.

A masszírozó fotel pozícióját a magyar nyelvű kezelőfelület segítségével tudja beállítani, itt érheti el a Zero Gravity pozíciót is: az egyensúlyi pozíció beállításával teste súlytalan állapotba kerül. Ebben a dőlésszögben javul a véráramlás, valamint a gerinc tehermentesítésével az izomzat és a test is könnyebben lazul el.

A személyre szabott tökéletes masszázsélmény elérése érdekében válassza a 6 automata, vagy a 30 féle kézi masszázsprogram egyikét! Ennek során a masszázsfotel pontos testelemzést végez, mely alapján teljes mértékben az Ön számára megfelelő masszázst alkalmazza. A választott programnak megfelelően 13 fajta légmasszázs és 7 féle erősségű különböző masszázstípus érhető el.

A masszázsfotelben ülve ellazíthatja a shiatsu vádlimasszázzsal az egész napos rohanásban megfáradt lábait. A fűtött lábterápia kellemes kompressziós masszázzsal kényezteti egész vádliját és lábfejét, a görgős talpmasszázs pedig új életre kelti lábát.

Extra funkciók: vádli shiatsu lábmasszázs

A masszázsélmény mellett a Genesis masszázsfotel további kényeztető funkciókkal is bír, melyek még magasabb szintre emelik a pihenést. A beépített shiatsu lábmasszázs 3D funkció segít lábai teljes ellazulásában egy fárasztó nap után. Vádlijait görgős és légpárnás masszázzsal kényezteti, miközben teste kényelméről a beállított masszírozó program gondoskodik.

Technikai információk

Távirányító:Vezetékes, érintőképernyős
Testhelyzet beállítás:Karfában található gombokkal
Terhelhetőség:kb. 130 kg, 190 cm magasságig
Helytakarékos kialakítás:160×81×119cm (Fektetett méretben: 194x81x108cm)
Elérhető szín:bézs
Garancia:3 év
15 automata program:6 egyedi masszázstechnika, 7 intenzitási fokozat
Görgős talpmasszázs:Van
Shiatsu vádli és lábmasszázs:Van
Kompressziós masszázs a lábfejeken és a vádlin:Van