fbpx
  • Inada Robo prémium japán masszázsfotel

A legújabb családtag: Inada Robo

Eredeti japán masszázsfotel, melynek AI hibrid mechanizmusa megnyerte a masszőrökkel vívott csatát! A Robo technológiája az „emberi kéz felülmúlása” koncepcióból született. A masszírozó fotel olyan fejlett technológiát használ, mely utánozza a szakképzett masszőrök masszírozó mozdulatait. Érzékelői felmérik teste fizikai állapotát és analizálják az izommerevséget.

Próbálja ki a luxuskategóriás Inada Robo masszázsfotelt – látogasson el bemutatótermünkbe!

Különleges alsó test és talpmasszázs

A 4D masszázsgörgők következő generációját a kiemelkedő hatótávolságra és rugalmasságra tervezték, pontosan feltérképezve a hát görbületét. A 4D technológia segítségével szabályozhatjuk a görgők hosszát, amelyek kinyúlnak a háttámlából. A négydimenziós masszázsgörgők biztosítják a tökéletes masszázsélményt. A kézi masszázst utánozó innovatív mechanikai ujjak az AI technológiának köszönhetően csodálatos gyúrómasszázst nyújtanak.

Az beépített shiatsu-kereső rendszer automatikusan felismeri a testen a shiatsu-pontokat a használó személyek testén, függetlenül a testmagasságtól, a testtípustól vagy az egyéb különbségektől. Testtípusának alapos ismeretében a görgő helyzetét úgy állítja be, hogy a masszázs pontosan stimulálja az egyes shiatsu pontokat.

A masszázsfotelbe épített légcellák óvatosan tartják az alkart és oldják a feszültséget egyszerre. Ugyanezt az ízületi technológiát helyezték el a test többi részéhez és a vádlihoz is. Élvezze, ahogy a robot kezek finoman megfogják karját, majd enyhítik az izomfeszültséget olyan területen is, amelyeket elhanyagol.

Győződjön meg róla Ön is, hogy alig 30 perc alatt testben és lélekben is megújul!

Lazító lapocka és vállmasszázs

Gondosan átmasszírozza a lapocka körüli izmokat – ez az a terület, amely általában feszültséget halmoz fel – az új Robo masszázsfotel a szükséges fájdalomcsillapítást és a merev vállak fellazítását is biztosítja! Az itt elhelyezkedő shiatsu pontok így szintén átmozgatásra kerülhetnek.

Szeretné élőben megtekinteni a legújabb Inada luxus fotelünket?

Különleges fenék-, comb- és talpmasszázs

4D-s öt ujjas masszázst imitáló technológiája átmasszírozza és lazítja a lábakat, ami olyan érzést kelt, mintha megfognák őket és kézzel dolgoznák meg az izmokat. Ezenkívül a görgők felfelé és lefelé haladva masszírozzák át a merev talpakat, illetve átgyúrja és nyújtja is a lábat. Emellett a medence és a fenék sztereoszkópos masszírozásával a combon kívüli izmok és a belső comb is átmasszírozásra kerül. Az ülőfelületre helyezett légcellák és a vádli légpárnái szinkronban, a comb hátoldalát felfelé tolva és nyújtva dolgoznak, miközben a térdhajlatot kinyújtja.

Próbálja ki budai bemutatótermünkben és rendelje meg az Inada Robo prémium japán masszázsfotelét 3.999.000-ért!

Speciális tulajdonságok és technikai információk

Vezérlés:Érintőkijelzős tablet
Testhelyzet beállítás:Távirányítóval
Terhelhetőség:115 kg
Szín:Fekete/fehér
Légcellák száma:112 légcella
Programok:22 automata program és 9 terület
Borítás:Szintetikus bőr
Teljes, fűtött testmasszázs:Van
Speciális shiatsu nyakmasszázs:Van
Vádli- és talpmasszázs:Van
Arcfelismerés:Van
Speciális kar- és nyakmasszázs:Van