fbpx
  • Intelligens masszázsfotel - Osaka Balance

Masszázsfotel, mely Önért dolgozik – Itt az új Balance

Masszázsfotel, mely intelligens megoldásokkal kényezteti Önt? Igen! Az Osaka Balance masszázsfotel intelligens, mechanikus masszírozó kezeket utánozva folyamatosan gyűjti az információkat a testről, és ezáltal a legprofesszionálisabb élményt nyújtja. Innovatív mechanikájával professzionálisan helyettesíti a masszőr által végzett masszírozó mozdulatokat a többdimenziós, sztereó masszázsélmény segítségével.

  • "SL" ívelt masszírozó pálya

    A mérnöki munkával kombinált technológia a szuper hosszú, “SL” alakot ábrázoló, ívelt “S” gerincvonalat analizálja, így a masszázst 135 cm hosszan élvezeti. A masszázsgörgők így a fejétől egészen a lábáig elérnek, és végigmasszírozzák a test csigolyáinak egyedi görbéjét. Segít elérni a gerinc teljes ellazulását és enyhíti a feszült izmokat.

  • Zéró Gravitáció - lebegő élmény

    A NASA technológiájának felhasználásával tudományos alapokra helyeztük a masszázsélményt. A Balance masszírozó fotel modern technológiákkal oldja fel az egész test nyomását, lazítja el az izmokat. A Zéró Gravitációs modell azt jelenti, hogy a lábak és a törzs 118 fokos dőlésszögben helyezkednek el a masszázsfotelben, így  a combok és a láb  magasabbra kerül,  mint a szív. Ebben a pozícióban az egyes testrészek gravitációja eloszlik, így a masszázsfotel egyenletesen tudja átmozgatni testrészeit. Ebben a súlytalan állapotban tökéletesen kikapcsolódhat, korlátok nélkül. 

A masszázsfotelek tervezésekor fontos szempont a helytakarékos kialakítás, melyben az Osaka Balance masszázsfotel csakúgy, mint az Osaka Aura élen jár: a Zero Space technológiának köszönhetően elég mindössze 5 cm-es helyet hagynia a fal mellett. Így amikor megtervezi, hogy hol foglaljon majd helyet otthonában a masszázsfotel, nem lesz szüksége nagy tárolási felületre.

Próbálja ki és vigye haza az új Osaka Balance masszázsfotelt!

Otthona új divatos és egészséges kiegészítője

Minőségi környezetbarát kialakítás, természetbarát anyagokból. A masszázsfotel készítésekor speciális poliuretán anyagot használtak a fejlesztők, mely kiemelten környezetbarát megoldás. Ettől a kialakítástól a masszírozó fotel strapabíróbb, mint társai, nagyobb a szakítószilárdsága és súrlódásmentességet is biztosít. Így a masszázsélmény még tökéletesebb, mint valaha!

Miért válassza a Osaka Balance masszázsfotelt?

“SL” alakú ívelt pálya52 légpárnaZero Gravity pozíció
Vezeték nélküli Bluetooth élmény8-féle masszázsprogramLábnyújtás és fűtés
Légpárnás és görgős masszázsrendszerReflexológiás mágnesterápia5-féle légpárna nyomáserősség
Thai Guasha lábmasszázs5-féle masszázs sebességGerincvédő masszázs

Tegye próbára új Osaka Balance luxus masszázsfotelt, mely kétféle színkombinációban érhető el!

Technikai információk

Vezeték nélküli BluetoothVan
Távirányító&USB töltős mobiltartóVan
Nyújtómasszázs funkcióVan
Méretei standard helyzetben119 x 79 x 119 cm
Méretei fektetett helyzetben190 x 79 x 78 cm
Előre csúsztatás22 cm
Nettó súly165 kg
Váll- és nyakmasszázsVan
HátmasszázsVan
DerékmasszázsVan
Teljes testmasszázsVan
KarmasszázsVan
Zéró Gravity pozícióVan
LábmasszázsVan

Próbálja ki és rendelje meg az Osaka Balance masszázsfotelt akciósan 1.199.900 Ft helyett

 1.100.000 Ft-ért!