fbpx
  • Osaka Energy masszázsfotel - shiatsu vádli masszázzsal

Újdonság: shiatsu vádli gyúrás – megérkezett az új Osaka Energy!

Valami igazán különleges újdonságot keres? Az Osaka Energy masszázsfotel már shiatsu vádli gyúrásra is képes, mellyel teljesen ellazítja és átdolgozza fáradt lábizmait! Innovatív mechanikájával professzionálisan helyettesíti a masszőr által végzett masszírozó mozdulatokat a többdimenziós, sztereó masszázsélmény segítségével. Hőterápiával segíti a keringést a karoknál és a háton, és bluetooth segítségével zenelejátszásra is képes, így kellemesen ellazítja elméjét is.

  • "SL" ívelt masszírozó pálya

    A mérnöki munkával kombinált technológia a szuper hosszú, “SL” alakot ábrázoló, ívelt gerincvonalat analizálja, így a masszázst 135 cm hosszan élvezeti. A masszázsgörgők így a fejétől egészen a lábáig elérnek, és végigmasszírozzák a test csigolyáinak “S” alakú görbéjét. Segít elérni a gerinc teljes ellazulását és enyhíti a feszült izmokat.

  • Shiatsu vádli gyúrás

    A masszázsfotel vadonatúj funkciójának segítségével most már átélheti a tökéletes shiatsu vádli masszázs élményét! Sokszor fáradtak a lábai? Gyakran okoznak problémát a mindennapi pörgés után? Foglaljon helyet az Energy prémium masszírozó fotelben, és engedje, hogy teljesen ellazítsa lábizmait!
    Elérhető színek: fekete, fekete-szürke, bézs.

A masszázsfotelek tervezésekor fontos szempont a helytakarékos kialakítás, melyben az Osaka Energy masszázsfotel élen jár: a Zero Space technológiának köszönhetően elég mindössze 5 cm-es helyet hagynia a fal mellett. Így amikor megtervezi, hogy hol foglaljon majd helyet otthonában a masszázsfotel, nem lesz szüksége nagy tárolási felületre.
A masszázsfotel paraméterei: súly 105 kg, hosszúság: 150 cm, szélesség: 78 cm, magasság: 115 cm.

Próbálja ki bemutatótermünkben és élje át az igazi luxus masszázsélményt az új Energy masszázsfotelben!

Osaka Energy intelligens shiatsu vádli masszázzsal

Speciális fejlesztés a precíz, alapos masszázsélményért

Az intelligens masszázs segítségével úgy masszírozza át a masszírozó fotel az izmait, mintha profi masszőr tenné. Nem csak az érzés olyan, de az alkalmazott technikák is, mint ujjnyomás, gyúrás, döngölés, és gyúró-döngölő mozdulatok. Az Osaka Energy masszázsfotel mechanikus kezei  hatékony masszírozást biztosítanak mind a nyaki, mind az ágyéki csigolyákra, végig a gerince mentén. Ez a mechanika garantálja, hogy háta a megfelelő erősségű masszázst kapja, mely felfrissíti és ellazítja, csakúgy, mintha valódi masszőrnél járt volna.

Különleges ajánlat! Próbálja ki és rendelje meg az Osaka Energy masszázsfotelt 999.900 Ft-ért

3 év garanciával!