fbpx
  • WATERLOGIC HYBRID FIREWALL® VÍZTISZTÍTÓ - EGY POHÁR EGÉSZSÉG

A mai világban már elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk a saját és szeretteink egészségéről, főleg a mai időkben, amikor annyiféle vírus fenyeget minket. A Waterlogic Hybrid Firewall® víztisztítója nem csak ahhoz járul hozzá, hogy Ön mindennap tiszta és friss vízhez jusson, így erősítve az immunrendszerét, hanem ahhoz is, hogy megóvhassa a környezetét! A vízszűrő elpusztítja a vízben található baktériumok 99,9999 %-át, így biztos lehet abban, hogy kristálytiszta ivóvízhez jut szervezete, műanyag szemét felhalmozása nélkül.

Kortyoljon bele az egészségbe!

A Waterlogic víztisztítójában megtalálható Firewall® technológia megszerezte a legmagasabb szintű akkreditációt a nemzetközileg elismert ügynökségektől és szervektől. A piacon ez az egyetlen víztisztító mely garantálja ezt a minősített a víztisztaságot! 

Miért válassza a Waterlogic víztisztítóját otthonába vagy irodájába? Mert:

EgészségesKönnyen kezelhetőVéd a baktériumok ellen
KörnyezetbarátUtóíz-mentesHigiénikus
Költséghatékony és most akciós!Folyamatos hidratálást biztosítTiszta víz egy gombnyomásra

Rendelje meg a Waterlogic Hybrid Firewall® víztisztítót 79 000 Ft helyett 

most 49.990 Ft-ért!

Válassza családjának a legtisztább megoldást!

  • Tiszta és egészséges víz

    Készülékünkkel biztos lehet abban, hogy mindennap tiszta vizet juttat a szervezetébe, egészsége megőrzése céljából. Hidratálja magát biztonságosan!

  • Védje velünk a környezetet!

    Óvja meg a környezetét a műanyag szemét felhalmozódásától! Víztisztítónk segítségével több kiló műanyaggal kevesebbet termelhet, így óvhatja a természetet is.

  • Válasszon minősített készüléket!

    A szabadalmaztatott Firewall® és BioCote® technológia garantálja az ivóvize tisztaságát, valamint az adagolót is tisztán tartja annak érdekében, hogy ne csak a víz, hanem az eszköz is mindig tiszta legyen.