fbpx
  • Derék- és hátfájás kezelése

A derék- és hátfájás mára népbetegséggé nőtte ki magát. A rossz testtartás, a mozgásszegény életmód rengeteget ront a gerinc és a hátizmok állapotán. Sajnos nagyon gyakran már gyermekkorban is jelentkeznek ezek a fájdalmas jelek. Hosszútávon pedig súlyos, visszafordíthatatlan ízületi és izomproblémákat is okozhatnak ezek a kezeletlen helyzetek. Manapság rengetegen dolgoznak irodában, egész napos ülőmunkát végezve. A munkahelyen, home office-ban gyakran előfordul, hogy rosszul van beállítva a szék magassága, a monitor, vagy az asztal. Tehát nem elég, hogy egész nap egy helyben ülünk, ráadásul ezek a körülmények még többet rontanak az izmok állapotán. Nem csak a fizikális problémák azok, amelyek a háttal kapcsolatos gondokat okozzák.

Ez pedig nem más, mint a minket majdnem mindennap családunk körében, vagy munkahelyünkön érő stresszhatás. Mára már bizonyított, hogy a folyamatos stressz súlyos mentális problémák mellett testi tüneteket is okoznak. Az egyik ilyen az izmok görcsös összehúzódása, akár hosszútávon, amely fájdalmas izomcsomókat (fibromialgia) okoz a hát, a nyak, a lapocka és a derék területén.

Az izmok terápiája masszázzsal

Ezek az izomcsomók, vagy fájdalmas kisugárzások nagyon sok gondot okozhatnak, akár a napi tevékenységek elvégzése közben, de megnehezíthetik az éjszakai pihenést is. A fájdalomcsillapítók és gyógyszerek szedése csak tüneti kezelés, nem oldja meg az alapproblémát. Ami ilyenkor segíthet, az a relaxálás és a masszázs. Sokaknak azonban nincs arra idejük, hogy egy nehéz nap után, vagy a gyerekek mellett még elmenjenek egy masszázsszalonba. Illetve sokakat feszélyez a helyzet, hogy idegen előtt kell levetkőznie. A mai járványveszélyes időszakban pedig sokan nem szívesen hagyják el az otthonukat. Mi lenne a legjobb megoldás? Az otthoni masszázs és relaxáció kombinációja. Vajon ez lehetséges? Szerencsére prémium masszázsfoteleinkkel igen! Ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen elhozzuk otthonába a luxus kényeztetés és masszázs élményét. Háta és dereka állapota napi 20-30 perc kezelést követően rohamosan javulni fog és teljesen ellazulhat prémium masszírozó foteleinkben. Emellett ne feledkezzen meg a testmozgás fontosságáról sem! A masszázsfotel sokat segíthet a fájdalmak enyhítésén, de fontos, hogy odafigyeljen a helyes testtartásra és izmai rendszeres átmozgatására is.

  • TÖLTŐDJÖN FEL OTTHONÁBAN

  • RELAXÁLÓ MASSZÁZSFOTELLEL

Fedezze fel a valódi relaxációs élményt masszázsfoteleinkben ülve!