fbpx
  • A sportolás és masszázs fontossága

Egyre több lehetőség nyílik a nagyvárosokban is arra, hogy különböző sportokat űzzünk, és kipróbálhassunk új testmozgási formákat. Azonban ha rendszeresen sportolunk, vagy ritkábban, de akkor nagy intenzitással vágunk bele, akkor az izmainkat túlhajszolhatjuk. Az izmoknak szüksége van relaxálásra és a megfelelő törődésre a megterhelő edzések után. Így több aktív sportoló is felkereste már Széll Kálmán téri bemutatótermünket, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb masszázsfotelt.

Kínálatunkban többféle eszközt tudunk ajánlani azoknak, akik szeretnének egy relaxáló, frissítő luxusterméket otthonukba, mely az egész testet végigmasszírozza és segít a sportolás utáni regenerálódásban.

Nem csak a fiatalok, de az idősebb korosztály számára is sokféle mozgási lehetőség adódik, melyek után fontos az izomzat pihentetése. Azonban ilyenkor fontos az, hogy az egész test átmozgatása és edzése után ugyanúgy az egész test rekreációja megtörténjen. Hogyan lehetséges ez? A teljes testmasszázst kínáló prémium masszázsfotelekkel. Nincs is kellemesebb, mint amikor egy fárasztó edzés után haza érkezünk és saját masszázsfotelünkben kényeztetjük elfáradt izmainkat.
De milyen technológiák segíthetnek az otthoni feltöltődésben?

Modern technológiák masszázsfoteleinkben

Ahhoz, hogy az egész test megkapja a szükséges  regenerálódást, teljes testmasszázsra van szükség. A Cozzia Qi SE masszázsfotel kialakításának köszönhetően például a teljes testet masszírozza, a nyaktól egészen a talpakig ellazítja testrészeit. A masszázs légpárnákkal és görgőkkel történik, mely mellett az akupunktúrás pontok fűtésével – hőterápiás kezeléssel teszi tökéletessé az élményt. A 4D Vario Motion görgőmechanikának köszönhetően úgy érezhetjük, mintha egy profi masszőr kezei végeznék rajtunk a kezelést. Az Osaka Pro Master masszázsfotel pedig az automata lábhossz beállításnak köszönhetően magasságunk szerint személyre szabhatjuk a masszázsfotel lábrészét. A teleszkópos kialakítású lábrész a masszázsprogram során is nyomon követi a változásokat, és aszerint folyamatosan ideális helyzetbe állítja önmagát. Elhelyezkedés után több funkcióból választhatunk: légmasszázs, görgős masszázs, reflexterápia, hőterápia. A görgősoros masszázs nem csak a vádli és a talp, de a sarok és a lábujjak masszírozásáról is gondoskodik.

Számos modern innováció áll rendelkezésre, hogy sportolás után otthonunkban frissülhessünk fel mind testileg, mind lelkileg. Szakembereink segítenek megtalálni a megfelelő masszázsfotelt!

  • JAVULÓ TELJESÍTMÉNY

  • GYORS REGENERÁLÓDÁS

Gondoskodjon izmai ellazulásáról és feltöltődéséről masszázsfoteleinkkel!