fbpx
  • Luxus masszázsfotel kedvező áron – Osaki Pro Master

Kifejezetten derék-és hátfájdalmak kezelésére tervezve

Azok körében, akik ülő munkát végeznek és napi 8 órában görnyednek a számítógép előtt, illetve akik derekát rendszeresen éri terhelés a fizikai munka során, gyakoriak a derék-és hátfájdalmak. A krónikus fájdalom megnehezíti a mindennapokat és idővel súlyosbodhat is, ezért semmiképp nem szabad elhanyagolni. Az Osaki Pro Master luxus masszázsfotel kialakítása során az elsődleges cél az ilyen típusú fájdalmak csökkentése és megszüntetése volt.

  • Vállmasszírozás

    A hatékony és alapos vállmasszírozást a „megragadó-görgő” kialakítás teszi lehetővé, mely épp olyan érzést nyújt, mintha csak egy masszőr ujjai dolgoznának vállán. A fejtámla beállításával a masszázs során teljes mértékben leveheti a terhelést nyakáról.

  • Deréktáji fájdalomra

    deréktáji fájdalmak enyhítésére a hagyományos masszázsfunkciókon túl a ringató funkció is szolgál, mely gyengéden bal-jobb irányban való mozgatással csökkenti a derékra és hátra nehezedő terhet. A tökéletes nyújtás végett a derékrész mozgatása közben lehetősége van a háttámla felfelé történő mozgatására is, mellyel a teljes gerincet és a hát izmait alaposan meg tudja nyújtani.

  • 3D technológia

    A Pro Master a legkomplexebb Osaki masszázsfotel, mely intelligens 3D technológiával és csendes masszázsmechanikával van felszerelve. A görgők fel-le, előre-hátra, valamint oldalra mozgatásával maximálisan kikapcsolódhat.

teljes testmasszázs

A negatív oxigén-ion funkció egy innovatív légtisztító technológia, mely semlegesíti a levegőben található szennyeződéseket. Ezáltal a masszázs közben teste és elméje egyaránt ellazulhat, miközben közérzete javulását is tapasztalhatja, valamint a fiziológiai előnyökkel is számolhat.

Próbálja ki és győződjön meg róla Ön is, hogy háta és dereka valósággal új életre kel!

Lazítsa el lábait az egész napos rohanás után!

Az Osaki Pro Master luxus masszázsfotel lábai kényelméről is gondoskodik. Az automata lábhossz beállításnak köszönhetően Ön magassága szerint személyre szabhatja a masszázsfotel lábrészét. A teleszkópos kialakítású lábrész a masszázsprogram során is nyomon követi a változásokat, és aszerint folyamatosan ideális helyzetbe állítja önmagát.

Elhelyezkedés után több funkcióból választhat: légmasszázs, görgős masszázs, reflexterápia, hőterápia. A görgősoros masszázs nem csak a vádli és a talp, de a sarok és a lábujjak masszírozásáról is gondoskodik.

Miért válassza a Osaki Pro Master masszázsfotelt?

Memória tárolóhely3-féle ülőhelyzet beállításZero Gravity pozíció
Beépített Bluetooth-hangszóróAutomatikus testfelmérésHintamechanika
Légpárnás és görgős masszázsrendszerHőterápiaAutomatikus lábhossz állítás
Osaki Pro Master lábmasszázs

Tegye próbára új Osaki Pro Master luxus masszázsfotelt, és élvezze újra a fájdalommentes mindennapokat!

Technikai információk

Osaki Pro Master Black
HangvezérlésVan
Távirányító tartóVan
Időzítő5/10/15/20/25/30 perc
Méretei standard helyzetben160 x 82 x 127 cm
Méretei fektetett helyzetben190 x 82 x 92 cm
Előre csúsztatás30 cm
Nettó súly159 kg
VállmasszázsVan
HátmasszázsVan
DerékmasszázsVan
Ülésben levő légmasszázs funkcióVan
KarmasszázsVan
VádlimasszázsVan
LábmasszázsVan

Az Osaki Pro Master masszázsfotel kifutó modell!