fbpx
  • Eredeti japán világújdonság: Inada Robo 5 ujjas technológiával

Az Inada Robo egy eredeti japán masszázsfotel, melynek AI hibrid mechanizmusa megnyerte a masszőrökkel vívott csatát! A Robo technológiája az „emberi kéz felülmúlása” koncepcióból született. A masszírozó fotel olyan fejlett technológiát használ, mely utánozza a szakképzett masszőrök masszírozó mozdulatait. Érzékelői felmérik teste fizikai állapotát és analizálják az izommerevséget.

Innovatív japán mechanikája a masszázsban részesülő izmok alakjának és méretének, valamint az izommerevség szintjének felmérése után az optimális erősséggel és idővel biztosítja az izmok tökéletes masszírozását. A görgők mozgásának sebességét a masszázs során a görgőktől kapott terhelésnek megfelelően szabályozza, így az izom merevségben szenvedő részeket mélyen és lassan, ritmusosan tudja átmozgatni. 4D-s öt ujjas masszázst imitáló technológiája átmasszírozza és lazítja a lábakat, ami olyan érzést kelt, mintha megfognák őket és kézzel dolgoznák meg az izmokat. Ezenkívül a görgők felfelé és lefelé haladva masszírozzák át a merev talpakat, illetve átgyúrja és nyújtja is a lábat. Emellett a medence és a fenék sztereoszkópos masszírozásával a combon kívüli izmok és a belső comb is átmasszírozásra kerül. Az ülőfelületre helyezett légcellák és a vádli légpárnái szinkronban, a comb hátoldalát felfelé tolva és nyújtva dolgoznak, miközben a térdhajlatot kinyújtja.

Az egész testre kiterjedő luxus masszázsélmény

A 4D masszázsgörgők következő generációját a kiemelkedő hatótávolságra és rugalmasságra tervezték, pontosan feltérképezve a hát görbületét. A 4D technológia segítségével szabályozhatjuk a görgők hosszát, amelyek kinyúlnak a háttámlából. A négydimenziós masszázsgörgők biztosítják a tökéletes masszázsélményt. A kézi masszázst utánozó innovatív mechanikai ujjak az AI technológiának köszönhetően csodálatos gyúrómasszázst nyújtanak.

Az beépített shiatsu-kereső rendszer automatikusan felismeri a testen a shiatsu-pontokat a használó személyek testén, függetlenül a testmagasságtól, a testtípustól vagy az egyéb különbségektől. Testtípusának alapos ismeretében a görgő helyzetét úgy állítja be, hogy a masszázs pontosan stimulálja az egyes shiatsu pontokat.

A masszázsfotelbe épített légcellák óvatosan tartják az alkart és oldják a feszültséget egyszerre. Ugyanezt az ízületi technológiát helyezték el a test többi részéhez és a vádlihoz is. Élvezze, ahogy a robot kezek finoman megfogják karját, majd enyhítik az izomfeszültséget olyan területen is, amelyeket esetleg elhanyagol. Gondosan átmasszírozza a lapocka körüli izmokat – ez az a terület, amely általában feszültséget halmoz fel – az új Robo masszázsfotel a szükséges fájdalomcsillapítást és a merev vállak fellazítását is biztosítja! Az itt elhelyezkedő shiatsu pontok így szintén átmozgatásra kerülhetnek.

Próbálja ki személyesen, Magyarországon csak nálunk!

  • Japán precizitás

  • 5 ujjas technológia

Jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg az igazi japán minőségű kényeztetést!