fbpx
  • Jacuzzi VS. Masszázsfotel

Napjainkban egyre többen szeretnének otthonukba kényeztető wellness termékeket. Azonban nem mindegy sem anyagilag, sem testünk számára az, hogy milyen termék mellett tesszük le a voksunkat.
A népszerű jacuzziknak az utóbbi években igen komoly vetélytársa akadt a masszázsfotelek személyében. Nem is csoda, hiszen amíg egy jacuzzinak nagy előnye a test masszírozása vízsugarakkal kb 34-35 fokos, kellemes vízben, addig egy masszázsfotel ennél sokkal többet nyújt. Különböző, személyre szabott programokkal a legmegfelelőbb élményt biztosítja izmai számára, akár hőterápiával kombinálva. Tehát minden kényelmet biztosít, sőt még ennél is többet ad, napi 20-30 perces használattal.

Lássuk az alap különbségeket

Nem elhanyagolható a masszázsfotelek helytakarékossága, hiszen egy olyan otthon ékköve is lehet, ahova egy jacuzzi a méretei miatt be sem férne. A masszázsfotelek Zero Gravity pozícióba való döntéséhez van szüksége valamivel több helyre, de a faltól így is elég bizonyos modelleknél csak 5 cm-es helyet hagyni, ilyen például az Osaka Aura. Amíg egy masszírozó fotelt otthonunk több pontjára is könnyedén áramforrás mellé helyezhetünk, addig egy jacuzzinál ez már sokkal problémásabb lehet. Jelen gazdasági helyzetben az áramfogyasztás egy másik olyan fontos tényező, amely esetében nem elhanyagolható a hatalmas különbség. Amíg egy jacuzzi általános fogyasztása legalább 5000W, addig egy masszázsfotel áramhasználata ennek kis töredéke. A jacuzziknál pedig még rájön plusz egy kiadás, a vízfogyasztás is, hiszen itt kb. 1200 l vizet kell felmelegíteni, hűteni/fűteni és szivattyúkon keresztül szűrni és mozgatni. A jacuzzik karbantartása és szervizigénye is komoly figyelmet és akár költségeket is vonhat maga után, emellett rendszeresen kell fertőtleníteni is. Használat után letakarni is sokszor kihívás, ha az ember egyedül van otthon, amíg egy masszázsfotelből elég csak kiszállni, ha végeztünk a masszázzsal. A masszírozó fotelek javítási költsége is jelentősen alacsonyabb, amennyiben problémába ütközünk a használat során, és akár 5 év garanciát is kaphatunk rájuk. Költözés esetén is könnyebb a szállítása és bármikor máshová helyezheti a házon/lakáson belül is, ha úgy tartja a kedve. Elegáns megjelenés jellemzi a masszírozó foteleket és különböző designban, a lakáshoz passzoló színpalettából választhatjuk ki a legmegfelelőbb masszázsfotelt.

Teljes testmasszázs - masszázsfotel

Nézzük meg a test szempontjából

Egy masszázsfotel sokkal precízebben masszíroz, jóval alaposabb, rengeteg személyre szabott és automata programmal rendelkezik. Egyes típusok 40 ℃ – 50 ℃-os infravörös fűtéssel gondoskodnak a hát és végtagok melegítéséről, mely felmelegíti a testet és enyhítheti a hátfájást. A biomechanika, az ergonómia és a modellezett fizikoterápia segítségével az emberi csontváz jellemzőit veszi figyelembe egy prémium kategóriás masszázsfotel. Az intelligens masszázs segítségével úgy masszírozza át a masszírozó fotel az izmokat, mintha profi masszőr tenné. Nemcsak az érzés olyan, de az alkalmazott technikák is, mint ujjnyomás, gyúrás, döngölés, és gyúró-döngölő mozdulatok.
Emellett számos kiegészítővel rendelkeznek a masszázsfotelek, mint bluetooth hangszórók, okos érintőképernyő, aromaterápia, gerincdiagnosztika, így tökéletesek lehetnek rekreációra és rehabilitációs kezelések kiegészítőjeként. LED világítást találhatunk mindkét wellness termékben, a jacuzziban és a masszírozó fotelben is. A masszázsfotel azonban egy lépéssel mégis előrébb jár, hiszen levegő ionizáló funkciót is találhatunk néhány modellben. Számos nézőpontot sorra vettünk és még számtalan előnnyel rendelkeznek masszázsfoteleink, amelyekről egy személyes konzultációt és ingyenes kipróbálást követően Ön is meggyőződhet, budai bemutatótermünkben!

  • Rekreáció

  • Díjmentes kipróbálás

Segítse szervezete regenerálódását masszírozó fotelünkben!