fbpx
  • Hidratálás - igyuk magunkat egészségesre!

A masszírozó fotelek használata nagyon sok hasznos előnnyel jár, viszont nem elég testünkkel csak kívülről törődni. Fontos az is, hogy az egészséges életmód részeként gondoskodjunk az ajánlott napi folyadékbevitelről is. A víz elengedhetetlen összetevő szervezetünk működéséhez, hiszen biztosítja a vérkeringést, befolyásolja a vér megfelelő összetételét, szabályozza a vérnyomást. A víz segíti a tápanyagok, a salakanyagok és a gázok oldását, szállítását, plusz biztosítja a szervezet állandó, belső hőmérsékletét. Mindemellett elősegíti az ízületek megfelelő működését is (ízületi folyadék). Ezért nem elhanyagolható dolog odafigyelnünk a napi szükséges folyadékbevitelre. De hogyan óvhatjuk meg környezetünket mindeközben? Hiszen, ha nem szeretnénk sima csapvizet fogyasztani, akkor az ásványvizek közül választhatunk. Ami viszont sajnos hatalmas mennyiségű műanyaghulladék felhalmozással jár. Emellett a műanyagpalackokból a bennük tárolt ásványvízbe folyamatosan mikro-műanyagok oldódnak ki, amit ivás közben beviszünk a szervezetünkbe. De akkor mit tehetünk?

Víztisztító készülék az egészsége szolgálatában

Amennyiben fontos számunkra, hogy mindennap tiszta és friss vízhez jussunk, viszont nem szeretnénk környezetünket szemétfelhalmozással terhelni, akkor a víztisztító készülékek használatát javasoljuk. Miért éri meg egy vízszűrő gépbe fektetni? Mert körülbelül 6 hónapon belül megtérül a készülékbe fektetett összeg! A termékkínálatunkban megtalálható Waterlogic Hybrid Firewall® víztisztító nemcsak ahhoz járul hozzá, hogy mindennap tiszta és friss vízhez jusson szervezetünk, így erősítve az immunrendszert, hanem ahhoz is, hogy megóvhassuk a környezetet! A vízszűrő elpusztítja a vízben található baktériumok 99,9999 %-át, így biztosak lehetünk abban, hogy kristálytiszta ivóvízhez jut szervezetünk, műanyag szemét felhalmozása nélkül. Bárhova is megy, edzésre, munkába, kirándulni, előtte töltse tele kulacsát a víztisztító által átszűrt csapvízzel, és máris egy lépéssel közelebb került egészsége és környezete megóvásához. 

Miért a Waterlogic készülékét ajánljuk? Mert a szabadalmaztatott Firewall® és BioCote® technológia garantálja az ivóvíz tisztaságát, valamint az adagolót is tisztán tartja annak érdekében, hogy ne csak a víz, hanem az eszköz is mindig tiszta legyen. Emellett a Waterlogic Hybrid Firewall®  professzionális készülék most 79 900 Ft helyett 49 990 Ft-ba kerül csak nálunk! Éljen az ajánlattal a limitált készlet erejéig!

  • Vigyázzon egészségére!

  • Óvja a környezetet!

Gondoskodjon a megfelelő folyadékbevitelről mindennap!