• Inada masszázsfotel

    Inada Family masszázsfotel

A Family Inada történetéről

Az Inada család közel 60 éve tűzte ki célul, hogy az ősi japán gyógyászati tradíciókat az egész világ számára elérhetővé teszi az otthoni használatra tervezett masszázsfotelek segítségével. Az első Inada masszázsfotel 1962-ben látta meg a napvilágot, melyet azóta számos úttörő modell követett. A Family Inada termékei szerte a világon elérhetőek, értékesítési osztályokkal rendelkeznek Németországban, az Egyesült Államokban és Délkelet Ázsiában is.

Az Inada – a japán minőség új korszaka

Miért válassza az Inada masszázsfotelt?

Shiatsu Húzó-Gyúró Levegő masszázsInada Dreamwave funkcióLégpárnás és görgős
ujjnyomásos masszázs
Kompakt, letisztult designKönnyű kezelhetőségGrafiktszürke és bézs színekben
Extra Gyógyászati ProgramokCsípő kimozgató funkcióIfjúsági program
Inada Sogno masszázsfotel fekete
  • Légpárnás ujjnyomásos masszázs

Élvezze az Inada masszázsfotel nyújtotta kényeztetést úgy, mintha egy masszázsszalonban lenne! A légpárnás ujjnyomásos technológiának köszönhetően a fotel Önt a fejéről, a lábfejéig valódi kezek érintését utánozva masszírozza át.

  • Átmozgató görgős masszázs

A vállak, a hát és a deréktájék alapos átmozgatását a görgőkkel végzett masszírozófunkció biztosítja. Derék esetében a légpárnás ujjnyomásos masszázst kiegészítve a görgők elérik és stimulálják a derék alsó részét is.

  • Különlegesség fiatalok számára

Az Inada masszázsfotel nem csak a felnőtt, idősebb családtagok számára ad kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget. A fiatal testnek is éppen olyan fontos, hogy élvezhesse a masszázs jótékony hatását, ezért az Inada kifejezetten az iskolapadban ülő fiatalok számára fejlesztette ki alacsony intenzitású programját.

(A program használata 14 éves kortól ajánlott.)

Még több funkció a tökéletes masszázsélményért

Inada Sogno - Inada Dreamwave

Inada Dreamwave – a ringatás nyugalma

A masszírozó fotel piacon egyedülálló módon alkalmazott ringató funkció újfajta pihenést tesz lehetővé. A kellemes, ritmusos bal-jobb irányban történő ringatás különleges élményt nyújt Önnek, miközben a derék-és hát izmainak is enyhülést hoz.

Finom vonalvezetésű, modern design

Az Inada masszázsfotelek az idők során egyre letisztultabb, exkluzívabb designt kaptak, mely az Inada tervezésekor érte el csúcsát. Ez a letisztult, elegáns modell otthona vagy irodája legékesebb díszét képezheti! A helyiség stílusához illően választhat grafitszürke és bézs színek közül.

Inada Sogno masszázsfotel design

Teljes testnyújtás funkció

Az Inada kialakítása végett képes az egész testet megnyújtani: a felső rész háttámlájának nyújtása közben a comb alatt és derék mögött található légpárnák csavaró mozgást végeznek. A mechanizmus kíméletesen mozgatja át az egész testet és lazítja el a megfeszült izmokat.

Inada Sogno masszázsfotel teljes testmasszázs

Teljes testmasszázs funkció

A nyújtás mellett a masszírozó fotel képes a teljes test átmasszírozására a nyaktól egészen a lábfejekig, mely testtájtól függően ujjnyomásos, görgős és légpárnás masszázsvariációkkal történik.

Technikai információk

Az Inada masszázsfotel méretei

Inada Sogno masszázsfotel méretek
FejtámlaVan
Súly115 (Fő egység: 97 kg + Lábtartó: 18 kg)
Teljesítmény220-230 V
SzínekSzürke, Bézs
Kéz-és karmasszázsVan
Csípő-és derékmasszázsVan
Medence-és fenékmasszázsVan
Kiegészítő funkciókShiatsu vállmasszázs, Masszázs intenzitását célzó hátpárna, Okostelefon tartó

Rendelje meg az Inada Sogno masszázsfotelt!

1.999.000 Ft-ért