fbpx
  • Teljes kikapcsolódás minden szempontból - OsakiTP-9000 Zero Gravity masszázsfotel

Légmasszázs során a 28 beépített légpárna egyidejű vagy váltakozó mozgása segítségével nyújthatja meg izmait. A légpárnák elhelyezése lehetővé teszi, hogy kezeit és lábait is masszíroztassa, így egész testében felfrissülhet. A láb-és hátmelegítő funkció még inkább hozzájárul izmai ellazításához, miközben az Ön kényelméről is gondoskodik.

Az automata testfelmérés során a masszázsfotel kiválasztja az Ön számára ideális masszázsprogramot. Ezáltal Önnek nem kell időt vesztegetnie a beállításokkal, mindössze kényelembe kell helyeznie magát.

Tegye próbára a beépített ionizációs légtisztítót!

A masszázsprogram során még teljesebbé teheti a felüdülést az ionizációs légtisztítóval, mely mindössze egyetlen gombnyomásra elérhető. Az innovatív technológia negatív ionokat állít elő a fejrész körül, ezzel semlegesítve a levegőben fellelhető szennyező részecskéket. A technológia olyan koncentrációjú levegőt állít elő, mintha vízesés közelében vagy erdőben pihenne.

A negatív ionok számos pozitív hatással rendelkeznek, melyeket Ön is érzékelhet a masszázs során – így például segít ellazítani a testet és elmét, javítja a közérzetet, valamint helyreállítja a vérnyomást és hozzájárul a fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség javításához is.

Miért válassza a OsakiTP-9000 masszázsfotelt?

MágnesterápiaGuaSha Reflexológiai funkcióZero Gravity pozíció
Beépített Bluetooth-hangszóróUSB csatlakozóHátszélességhez igazítható görgők
IdőzítőHőterápiaLED színterápia
Osaki TP-9000 - Zero Gravity masszázsfotel támla

Emelje még magasabb szintre a masszázsélményt!

Az Osaki TP-9000 Zero Gravity masszázsfotel további kényelmi funkciókkal is bír, melyek még inkább a luxus érzetét keltik.

  • LED-Színterápia

    A LED lámpás színterápia masszázs közben érhető el, a karrészben elhelyezve. Sötét szobában megnyugtató halványkék színeket vetíthet a falra, mellyel még kellemesebb légkört teremthet.

  • Bluetooth Smart

    beépített audio rendszer segítségével egyszerűen csatlakoztathatja mobiltelefonját vagy tabletét, és élvezheti kedvenc zenéit a masszázs során. A csatlakozás Bluetooth-on keresztül történik, így kábelekre sincs hozzá szüksége.

  • Helytakarékos kialakítás

    helytakarékos kialakításához köszönhetően az Osaki masszázsfotel működés közben is mindössze 5 cm helyet igényel a faltól, így kis helyiségben is kényelmesen használhatja.

Technikai információk

Helytakarékos kialakítás

A TP-9000 masszázsfotelt elég a faltól csupán 5 cm-re elhelyezni!

Osaki TP 9000 masszázsfotel méretek

Az Osaki TP-9000 masszázsfotel kifutó modell!