fbpx
 • A masszírozó fotel, melyben mindent megtalál, amire vágyik – Osaki TP-8600

Testre szabható masszázsélmény az egész család számára

Az Osaki PT-8600 masszírozó fotel a beépített intelligens testfelmérő technológiának köszönhetően pontos adatokat gyűjt magasságáról és testsúlyáról, valamint ezek alapján beazonosítja az akupresszúrás pontokat. Így Ön élvezheti a tökéletesen személyre szabott, alapos masszázs élményét!

A modellben kialakításra került „L” alakú görgőpálya 135 cm-es hosszúságával az egyik legátfogóbb masszázst képes biztosítani a piacon fellelhető masszázsfotelek között. A pálya formája miatt nyaki- vagy vállfájdalmain ugyanolyan hatékonyan tud segíteni a masszírozó fotel, mint deréktáji- vagy a sok ülés okozta fájdalmakon.

A 6 automata program segítségével könnyedén kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt az alapos masszázstól kezdve a gyengéd nyújtásig.

Tapasztalja meg az Osaki masszázsfotel nyújtotta kikapcsolódást!

Ismerje meg a 6 automata masszázsprogramot!

 • Pihentető masszázs - Relax program

  Rövid és hatékony masszázs, mely mindössze 15 perc alatt megmozgatja a fáradt pontokat, felfrissítve ezzel az egész testet.

 • Nyakmasszázs

  Ülőmunkát végez? Akkor ezt a funkciót imádni fogja! Az ülő pozícióban elfáradt nyak és váll izmainak kimozgatására ez a tökéletes választás.

 • Derékmasszázs

  Kifejezetten a derék izmaira koncentráló mélymasszázs funkció, mely alaposan átmozgatja az ülőmunkában igénybe vett területet. Fájdalomcsillapító hatású.

 • Teljes testmasszázs

  Ha hosszabb ideje van élvezni a masszázst, akkor mindenképpen a teljes testre kiterjedő masszázs élményét válassza.

 • Kényelem - Comfort funkió

  Ezt az alacsonyabb intenzitású programot kifejezetten a nyugdíjasok és a fiatalabb korosztály számára fejlesztették ki.

 • Nyújtó funkció

  Extra izommunkát igénylő edzés, izomfáradtság esetén a stretch funkció segítségével finom nyújtással mozgathatja ki izmait.

Pihentesse lábait és élvezze a maximális kényelmet!

Lábai kényeztetéséről a lábrészben található többrétegű légpárnák, valamint a 8 beépített mágnes gondoskodik. Helyezkedjen el kényelmesen a masszázsfotelben, és adja át magát a teljes kikapcsolódásnak! A testmagassághoz automatikusan igazodó lábrész akár 15 cm-ig képes nyúlni, így nem csak Ön, de egész családja is személyre szabva használhatja a masszírozó fotelt.

 • Légpárnák

A beépített légpárnák vádlija köré fonódva három irányból masszírozzák lábait egészen a bokákig. Eközben a mágnesek a talpakban található akupresszúrás pontokat stimulálva lazítják el.

Osaki TP8600 lábmasszázs
 • GuaSha masszázs

A távirányító segítségével választhatja a masszázsgörgőkkel történő GuaSha masszázst is, mely érzésre szinte a megszólalásig hasonlít egy masszázsterapeuta által végzett kezelésre. A görgők a talpán található Yongquan pont masszírozásával frissítik fel lábait. Ez egy kíméletes, gyengéd masszázs, ám ha szeretné, erősebb fokozatra is állíthatja.

Miért válassza a Osaki TP-8600 masszírozó fotelt?

Többrétegű légpárnák a kar-és lábrészenGuaSha Reflexológiai funkcióZero Gravity pozíció
LED színterápiaHőterápiaHelytakarékos kialakítás
6 automata programIntelligens testfelmérés3 memória mód

Érezze magát a nyugalom szigetén

az Osaki TP-8600 masszírozó fotel extra funkcióival

Zero Gravity funkció

A teljes testmasszázson túl a masszírozó fotel a pihenés és a nyugalom központja is lesz mindennapjai során. A Zero Gravitációs pozícióban fekve percek alatt ellazulhat, és elfelejtheti a hétköznapok okozta stresszt. A súlytalanság érzete nem csak a stresszcsökkentésben játszik szerepet, de az alvás minőségét is javítja.

A program során nagyjából 118 fokos szöget zárnak be lábai a testével, ami lehetővé teszi, hogy a testrészek tömege egyenletesen nehezedjen a masszázsfotelre. Ez a pozíció biztosítja, hogy a testére nehezedő nyomás megfelelő arányban oszoljon el masszázs közben.

 • Fényterápia

Masszázs közben egyetlen gomb megnyomásával beindíthatja a LED izzós színterápiát. A kartámaszon elhelyezett izzók, a hangulatosan elsötétített helyiségben, hűvös kék fénnyel árasztják el a szobát, mely a falakról visszaverődve kellemes, nyugodt hangulatot varázsol.

 • Helytakarékos kialakítás

Innovatív helytakarékos kialakításának köszönhetően működés közben sem szükséges nagy hellyel számolnia, a 130 kg-ig terhelhető masszázsfotelt elég 5 cm távolságra elhelyezni a faltól.

Engedje, hogy az Osaki TP-8600 masszírozó fotel testben és lélekben is ellazítsa!

Technikai információk

TávirányítóVan
Távirányító tartóVan
Elektronikusan hátradönthető háttámlaVan
Ülőrészben kialakított légmasszázs funkcióVan
Ülőrészben elhelyezett légpárnákVan, 8 db
Masszázsfunkcióval ellátott lábtartóElektronikusan mozgatható
Teljes hátmasszázsVan
VádlimasszázsVan
Reflexterápia funkcióVan
Melegítő funkcióVan
Teljesítmény220-230 V
Légpumpák2
ÜlésAntibakteriális ökobőr
Súly97 kg

Karácsonyi ajánlat! Az Osaki TP-8600 masszázsfotel most 749.000 Ft helyett

499.000 Ft-ért lehet az Öné! Próbálja ki!