fbpx
  • Masszírozó fotel használata a mindennapokban

    Masszázsfotel bemutatóterem Budán

Mindenki szeretne egy fáradt nap után ellazulni és felfrissülni, akár szellemi, akár fizikai munkával is telt a napja. Azonban a jelen vírushelyzetben az egyik legnehezebb dolog megfelelő feltöltődési opciókat találni, amelyek biztonságosan elvégezhetőek. Hiszen nem mehetünk edzőtermekbe, sem csoportos órákra, sőt, sokszor masszőrhöz sem juthatunk el. Mit lehet ilyenkor tenni? Hiszen a jelenlegi helyzet már több, mint egy éve fennáll, és ki tudja, mikor lesz vége. Hogyan lehetne mégis megoldani azt, hogy biztonságban töltődjünk fel, frissítsük fel izmainkat és relaxáljunk? Egy prémium masszázsfotel az otthonában lehet a tökéletes választás, nemcsak az Ön, hanem családja számára is!

Hiszen nem kell sehova sem kimozdulnia és növelnie a fertőzésveszély kockázatát, ha egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyik. Ugyanis saját otthonában élheti át mindazt a törődést és élményt, amelyet egy masszázsszalonban kapna. Luxus masszázsfoteleink ugyanis olyan derék-és hátfájdalmakra tökéletes technológiákkal vannak felszerelve, mintha valódi masszőr végezné a 20-40 perces kezelést.

Cozzia bézs - ülő pozíció
Cozzia masszázsfotel - Triple Black

Válassza a tökéletes biztonságot mindennap!

Egyik legnépszerűbb masszázsfotelünk, a Cozzia Qi SE méltán lett ennyire közkedvelt masszírozó fotel a pandémiás időszakban. Ugyanis nemcsak egy egyszerű masszázsfotel, hanem sokkal inkább egy relaxáló központ, ahová elvonulhat a világ elől és teljesen kikapcsolódhat. A teljes testet masszírozza, a nyaktól egészen a talpakig ellazítja testrészeit. A masszázs légpárnákkal és görgőkkel történik, mely mellett az akupunktúrás pontok fűtésével – hőterápiás kezeléssel teszi tökéletessé az élményt. A 4D Human-like Vario Motion görgőmechanikának köszönhetően úgy fogja érezni, mintha egy profi masszőr kezei végeznék a kezelést. A személyre szabott tökéletes masszázsélmény elérése érdekében a 15 automata program közül választhat! A masszázsfotelben ülve ellazíthatja az egész napos rohanásban megfáradt lábait. A fűtött térdterápia kellemes kompressziós masszázzsal kényezteti egész vádliját és lábfejét, a görgős talpmasszázs pedig új életre kelti lábát.

Keresse a Cozzia masszázsfoteleket, Magyarországon csak nálunk!

  • Prémium választás

  • Otthona biztonságában

Jöjjön el bemutatótermünkbe és próbálja ki díjmentesen!