fbpx
  • Masszírozó fotel orvosi ajánlásra

A masszírozó fotelek használata nagyon sok hasznos előnnyel jár, viszont vannak olyan egészségügyi helyzetek, amikor a masszázsfotel használata nem javallott. Az olyan esetekben, amikor például a visszerek állapota már trombózissal is fenyeget, a masszázs egyáltalán nem ajánlott, sőt: tilos. Ilyenkor ugyanis a mechanikai behatás elősegítheti a vérrögök leszakadását, illetve ronthat az erek állapotán. Ahhoz, hogy megtudjuk, milyen állapotban vannak a visszerek, mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni, aki elmondhatja, hogy milyen területeken javasol – ha egyáltalán javasol – masszázst.

Emellett szívritmus szabályzóval, friss műtéti hegekkel rendelkezőknek, illetve 5. hónapban járó vagy annál több idős terhes kismamáknak sem ajánlja a gyártó a masszázsfotel használatát. Lázasan sem javallott a masszíroztatás. Ha keringési problémákkal rendelkezik vagy súlyos csontritkulásban szenved, ilyenkor is érdemes szakértő véleményét kikérni a masszázsfotel használatáról.
Ha felmerül ilyesmi, akkor érdemes az orvosától tanácsot kérni, mert ezeknél a betegségeknél is vannak fokozatok, ahol még javallott. Tehát előtte kérjük, konzultáljon orvosával, mert ő ismeri az Ön egészségi állapotát és tud megfelelő javaslatot adni!

Terápiák kiegészítő kezelése masszázsfotellel

Amennyiben szervezete egészséges, vagy olyan betegséggel küzd, amikor hasznos a masszázs, a masszázsfotel hatalmas segítséget nyújthat a mindennapokban. A Cozzia Qi SE masszázsfotel például a teljes testet masszírozza, a nyaktól egészen a talpakig ellazítja testrészeit és serkenti a keringését. Akupunktúrás pontok fűtésével – hőterápiás kezeléssel segíti a hatékonyabb gyógyulást. Az Osaki Pro Master masszázsfotel pedig tökéletes, ha térd, vagy lábproblémákkal küzdünk, hiszen ezen a masszírozó fotelen is személyre szabhatjuk a lábrész beállításait. A teleszkópos kialakítású lábrész a masszázsprogram során is nyomon követi a változásokat, és aszerint folyamatosan ideális helyzetbe állítja önmagát. Elhelyezkedés után több funkcióból választhatunk: légmasszázs, görgős masszázs, reflexterápia, hőterápia. A kínálatunkban található eszközök kiemelten hasznos segítséget nyújthatnak például fizikoterápia kiegészítéseként is. Emellett erős hátfájással küzdők számára kiemelten ajánljuk napi használatát.

Amennyiben bizonytalan abban, hogy krónikus, vagy akut betegsége esetén használható-e a masszázsfotel, kérje ki mindenképpen szakorvos véleményét! Szakembereink utána már segítenek megtalálni a terápiájához megfelelő masszázsfotelt!

  • KERESSE FEL KEZELŐORVOSÁT!

  • KÉRJEN IRÁNYMUTATÁST!

Segítse szervezete regenerálódását masszírozó fotelünkben!